Workshops in onze juwelierszaken

Altijd al eens een uniek en onvergetelijk juweel of object willen maken uit zilver of goud voor jezelf of een geliefde? Dan is onze “My Creation” workshop zeker iets voor jou! Tijdens een sessie van +/- 1,5 uur leren we je de basiskneepjes van het vak en begeleiden we je persoonlijk en professioneel in het creëren van je eigen juweel.

Hoe gaat het in zijn werk?De workshop is voor groepen van maximum 4 personen. Je bepaalt zelf welk soort juweel je wil maken een hanger, een ring, een armband of oorhangers. Voor ieder soort juweel hebben we een aantal leuke basisontwerpen waar je uit kan kiezen. Wil je toch liever je eigen design maken? Geef ons dan een seintje en stuur een tekening, schets of foto van het juweel of voorwerp dat je graag wil maken. Vermeld hierop duidelijk de afmetingen (breedte, lengte, dikte) en of je liever een gouden of zilveren juweel hebt.Wat is het kostenplaatje?De prijs van de workshop per persoon hangt af van het soort juweel, het materiaal en de gewenste grootte. Hieronder vind je de richtprijzen voor de kleinste optie van ieder soort juweel. Een nauwkeurigere kostenberekening kunnen we pas maken wanneer we alle nodige informatie hebben.
  • Voor een vlak hangertje of object (rond of ovaal), vanaf o € 48,00 (Diameter 15mm , 1mm/1,2mm dik)
  • Voor een ring, vanaf o € 65,00 (4mm – 5mm breed, 1mm – 1,2mm dik)
  • “Voor een fijn schakel armband met een bedel” (bedel diameter 12-14mm en 1mm-1,2mm dik) o € 75,00
  • Voor oorhangers, vanaf o € 80,00
Waar en wanneer? De workshops vinden plaats in onze winkels in Hasselt of Meeuwen (Oudsbergen) van 09u00 tot 21u. Wil je graag een workshop boeken? Vul het formulier op deze pagina in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen over de workshop? Bel of WhatsApp ons dan via het nummer